Favourite Blogger

Aku Nak Jgk Binatang ni Ley x ??


Assalamualaikum.....
Salam to all bloggers !! Have a Nice Days... (。◕‿◕。) 



haih!! dulu sampai skrg,,,xjemu2 tgk citer Doremon..haha..kdg2 tergelak sorg2...leka sampai slt mghrib pn lewat...hahaha..tu lah Doremon pnye psl..cheh!! taw..aku selalu je berangan..klu doremon tu ade kt dunia nyate...wah!! alangkah indahnye hidup...ceria buat aku seyum smpai ke telinga...muahahahahaha...ckp psl doremon nih,,tingat adik sepupu...laki..mmg syg giler kt doremon die...bapak die belik..asl balik sekolah jek...duk ckp sorg2 dgn doremon...smpai 1 ari...mak die geram..ape lagi...hancur doremon tu dikejekan...hmm..tamat la riwayat doremon tuh...kesian tol!! huh....

die sgt comel...muke bulat bdn kecik..klu aku ade sekor...mudah la hidup aku..sume bende die yg buat..aku dok goyang kaki..wahhhhh!! makin bsr la bdn aku klu gi2...ish..xley3...tp kan,,,,,

ape lah Azie nih...merepek jek..(kate si kecik Nabila tuh @ adik sepupu aku..hehehehe)

tp kan,,,alangkah sng je hidup klu ade die....huhuhu

ni la binatang yg aku ckp tuh,,haa,,comel kan? kan..kan..kan..
taw aku nak suh die bwat pe,,,heheheh...aku nak suh die bwt sume keje,,,kemas umah..bsuh kaen,,,pas2 aku nak suh die tlg bwtkan assignment..siapkan tutorial aku..bwat short note..hahaha,,best giler wooo!!! doremon tu kn intelligent...best siotttt !! sng tol keje aku klu cmnih........klu bley xnk kasi mmber aku pnjm lgsng..aku nak sorok die dlm locker...hah!! pny la kedekut....sggup tuh...sumbt dlm locker...ok,,fine!!

hehehe,,,erm,,,aku nak pnjm pintu ajaib die...

teet !! teet !! hehehe

bkn ape,,,agak2 klu rindu kt mak...pinjm jek pintu tuh..xpyh ssh2 nk g berhimpit-himpit tgh org ramai naek train...xde la kaki aku kene pijak lg,,hohoho...erh..xpn..agak2 klu dah rindu kt myboy..pnjm je pintu die,,sblm tido dtg jmp die..confirm tido lena smbil tersenyum...uiks!! best wooooo....mcm dunia ana yg punya lah...kikikikik...

hah!! pas2 kn aku nak pnjm yg kipas kt kpale die tuh...xpyh la aku ssh2 nak jln kaki p kls...dah la jauh..kene melintas plak lg...uih!! aku klu bab2 nak melintas jln besar nih,,,gerun sikit...klu xde kwn...kls kul 10.30 kene g awl stgh jam...bukan ape...duk tggu xde sebijik kete pn y lalu...br aku melintas..tkut pnye psl...tau2 je la shah alam tu camne kan....pnye la byk kete lalu lalang...nk plak time ptg2 org balik keje...uwahhhh!! lmbt la aku smpai umah...duk tgg kete reda....

paling best...laci die tuh...mmg terbaek!!

bley tgk mse dpn...agak2 aku jdik ape ek...agak2 aku kawin ngn spe..ank bpe...pakai kete ape...rumah aku kecik ke besar,,,hah!! berangan sggh..heheheh....

aku nak jgk try lampu picit die tuh...aku nak suluh ayam opah aku...bia die jdik besar mcm brng kasawari...boley la aku nek kt belakang...waaaa!! best maaa...hehehehe...

aku kan study lg...kdg2 ade jgk la note2 yg xsempat aku nak cover...tp alhamdulillah bley lg la jwb...ish..tp klu bile tempoh bab2 teori nih...aku cm bengap sikit....mmg ssh nk terime...dah nmenye xminat...seb baek la disebbkn cite2...klu x...ish!! xkuase aku...buat sakit kpale otak jek...huhu...time ni la aku nak pnjm pensel die tuh...best3..!! sbb ape...confirm laju je aku jwb exm...xpyh lelame ddk atas kerusi mgdp soklan exm...naek serabut pale...huh!!

srnk sggh la berangan...klu binatang nih wujud...xde makna la KEHIDUPAN kite nih...ea la sume bende nak senang...xde la cabaran..dugaan..dan..rintangan...chewah!!