Favourite Blogger

A Letter...

Assalamualaikum.....
Salam to all bloggers !! Have a Nice Days... (。◕‿◕。) 




salam..
first aku nak mtk maaf la klu aku yg silap,,
bkn niat aku tuk sakitkan hati ko,,,xde niat lgsng,,,

tp kt cni aku nak ckp sikit la,,,
ko sedar diri ko sbnr nye pn ego x bertempat...
bukan aku je yg perasan ko EGO!! 
tp ramai jgk yg kate ko ego...
ko rase diri ko je yg btul,,,tp kdg2 kite xtaw ape yg kite bwat 
tu btul ke x??
agak2 org laen sakit hati dgn kite x??
ko kene pk hati org laen jgk...
jgn pk hati ko sendiri..
aku taw...hati ko pn sakit tp ko pk la jgk...
klu ko berade di tmpat org ko sakiti hati die...
tentu ko taw cam mane rase nye kan..kan !!

aku xpenah anggap ko musuh aku even ko dah bwt mcm2..
sikit pn xpenah..23 taun aku hidup...study jauh..knl mcm2 org,,,
aku xpenah gaduh ngan sape..xde mslh dgn sape2 pn,,,
bkn niat aku nak menyalahkan ko...
tapi aku mntk jase baek ko..pk dalam2...
klu hati jenis x sbr,,baran,,mmg cpat je nak slhkan org tnpa usul periksa..
mmg sng nak tuduh org...serkap jarang jek...

Anyway...even aku byk terase ngn ko...
aku xpenah nak berdendam dgn ko..yg lepas bia la lepas...
aku sikit pun x simpan dlm hati...
sikit pn aku x touching...
if not my mistake..bwt pe aku nak amik tau kan??
so,,bile ko melenting aku bwt x kisah aje...
aku still anggap ko kawan aku...
aku syg ko mcm mane aku syg kwn2 aku yg laen...

p/s : klu ko terbace entri nih..plizz rep..kite btul ape y x btul..
kiter klua hangout mcm dulu..ko pn pnah janji ngn 
aku nak men bowling kt Parade sme2 kan??