Favourite Blogger

Menyampah !!


Assalamualaikum.....
Salam to all bloggers !! Have a Nice Days... (。◕‿◕。) 


arini aku nak teruskan lagi dgn 30 challenges in 30 days tu,,,xsettle2 dr ari2..ni bile dah start cuti sem keje aku mengadap blog,,mgadap fb,,update ape yg ptut..haih!! bile dh bosan ni lah keje aku,,,

5 THINGS THAT IRRITATE ME


~ Girl Yang Merokok
kalau lelaki yg merokok..lumrah lah mmg bese di lihat drg merokok..ni yg girls nk terikut same pe hal,,korg xtakut ke kesan sampingan die..gune otak sikit la..bukan xley pk pn..korg taw x bile korg merokok bertape buruknye korg di mate lelaki..korg xtau ke ?? or saje bwt2 xtaw ?? haih!! aku xpelik sgt r girls merokok sbb mmg selalu nampak,,,tp tu la..xsuke ok...korg merokok dgn muke belagak korg asap berkepul-kepul perasan cam bagus plak...sedar le wei,,,xde manfaat pn korg isap rokok tuh..baek laki mahupn pempuan,,dh terang2 merokok tu MEMBAHAYAKAN kesihatan..so pk la byk2 wei!!

~ Berkire
ni lagi satu hal,,xpuas hati betul aku kes pagi td,,[oopps!! mls nak sentuh],,xpyah la nk berkire,,klu nak bwat sesuatu bwt je la,,ikhlas ok!! klu xnk bwat bia jek,,,xpyh terhegeh-hegeh jgk nk p bwt...pas2 mulut membebel xrenti..cmpak barang sane sini..bwt keje ksr je..xde org pn pkse korg bwat...agak2 klu nak berkire sgt korg g duk dlm gua lg bgus,,duk sorg2..ko pn xpyh nak pk sumer2 tuh...semak je kan...len kali bwt keje tuh bia dgn hati yg ikhlas..

~ Bangun Lambat
hmm,,mksudnye disini..bukan bgn lmbt cm kul 7..8 tuh..ni smpai 12 tgh hari nk membuta lagi..agak2 klu ngntok yg p tido lmbt2 tu pehal..lg 1 dah taw esok keje..tido la awl,,da tau esknye nk g awal kan..xssh pn,,ni bile dah mind set tu kate ssh nk tido mmg ssh la nk tido..kan ke..kluar pg2 tu murah rezeki...disiplin la skit..

~ Tak Tau Nak Hormat Orang Tua
hmm,,xmo komen pjg2...juz imagine k...ade org kurg ajar ngn mak bapak korg..depan mate korg..so ape yg korg rase?? so,tepuk dada tanya diri sendiri ok..tipu la klu korg x marh n x terase kan..kan..kan..

~ Merendahkan Kemampuan Orang Laen
perasan baguih sgt pasai pa!! sume org ade kekurangan ade kelebihan..klu korg lebih tang tu..korg jgk ade kekurangn die...bkn sume org perfect pn,,,so xpyah la belagak sgt la...knape nk tindas org laen,,jg diri sendiri sudah,,knape nak sakit ati sgt dgn org..cermin diri sendiri sudah...

p/s : xde kene mengena ngn sesape pn,,ckp berdasarkan dgn ape yg aku xsuke jek..klu terasa maaflah..i'm sorry..klu ikutkan byk lagi yg nak ckp,,tp ni random je la..