Favourite Blogger

Aku tak kisah kalau dia tahu....

Assalamualaikum.....
Salam to all bloggers !! Have a Nice Days... (。◕‿◕。)

hari ini terasa mcm nak share
sesuatu je ngn korang,,,agak lame x mengupdate blog,,
malas or xd mase,.,heheh
banyak mase sbnrnye,,ade idea,,,
tp kalau dah penyakait 'M' dtg mmg xd ubat la
jwbnyeee.... (。◕‿◕。)





Hmm..saya rasa..
biarlah dia salah sangka...biarlah dia salah anggap..
biarlah dia tersilap menduga...
biarlah dia berfikir segala negatif..segala keburukan...
sebelum aku mengharapkan yg baik-baik belaka...
Jika benar dia ikhlas...
Insyaallah...
die akan terima segala kekurangan yang ada...
xperlu lah mengharapkan yg terlalu sempurna....
kenapa perlu aku menjadi seorang yang HIPOKRIT
semata-mata mahu mengambil hati...

Biar dia tahu aku tak pandai,,,
biar dia tahu aku tak sempurna...
biar dia tahu aku tak mungkin mampu utk
memenuhai segala kemahuannya...
Maaf aku tak mampu memenuhi keinginanmu yg tinggi melangit...

Aku mahu jadi seorang yg jujur...
Agar dia tahu aku punya masa lalu...
namun telah aku lupakan...
kerana aku punya masa depan yg perlu di sempurkan...

Biar dia tahu..biar dia buat keputusan...
Supaya dia tak rase ditipu dan diperbodohkan...
 Aku tak mahu die menyesal kelak....

" Maaf awak,,sy x sesempurna yg awak
mahukan..harap awak faham "


p/s : "Kalau kita sukakan seseorang, jangan beritahu si dia. Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya dan Allah takkan bagi. Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah. Allah maha tahu jodoh kita siapa." -Trust Him as He knows the best for us :)


soo...aku tak kisah pun...ade jodoh ade lah kan...
Aku Tetap Aku...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..Usiaku..

Daisypath Anniversary tickers