Favourite Blogger

Samsung Galaxy Note II


Assalamualaikum.....
Salam to all bloggers !! Have a Nice Days... (。◕‿◕。)

errmm..mood tuk ber-blog membuak2 seperti lahar gunung berapi meletus tuk pagi ini...pagi yang cerah....smbil ditemani lagu favorito "Teman Pengganti" nyanyian Malique...hehehe...

**menunjukkan mood sy sgt baik hari ini....maybe sbb menghampiri penghujung tahun 2012 agaknya..mungkin kerana azam utk tahun ini hampir semua nya terlaksana...

Alhamdulillah..syukur....That's mean mission complete!! suke nyeee....

ok..harap aku x ketinggalan dgn perkembangan teknologi yg semakin canggih manggih sekarang nih...banyak sangat kot...hahaha...korg pernah tgk Samsung Galaxy Note II x ?? pnah x ?? hmm..bukan nak ckp aku dah dpt menatang tuh....tp keinginan tuk memilikinye semakin membuak2 bile iklan kt tv tu asyik menonjol2  jek...ish!! geram plak aku...grrrrr

Nak2 plak bende nih tgh hot sekarang mcm goreng pisang panas plak...huh! agak2 ade sape2 nak belanja aku beli bnde ni x...?? hehehe....jom tgk ape yg best nye eh....

Skrin die 5.5 inci berbanding dgn Galaxy Note I (5.3 inci) dgn HD SUPER AMOLED...visual video yg agak jelas...eh,,bukan agak jelas ok!! tp memang jelas pun..haha...die punye view memang cantik aahhh terasa mcm tgk citer kat panggung wyg wa ckp lu...dasyat woooo!!...nak! nak! 

Agak2 "Mr Old Skool" bleh bg menatang ni x tuk hantaran kawen...(sempat lg berangan) kahkahakahkah...

Demand sggh kan Cik Volks nih......(。◕‿◕。)

ok..benda ni siap dgn pen yg stylo gituh..mmg x leh nak buat tulis kat mane2...tuk henpon je yek...bukan tu gune jwb exam ke, sign borg nikah ke ape...bukan ye!! hahaha...

ish!! nak citer byk2 pun xtau sgt..sbb aku pun xg survey lagi...tp penah la tgk..ish!!

...see the pic...





..video ni tuk korang...kasi korg jeles sekejap!!..haha






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..Usiaku..

Daisypath Anniversary tickers