Favourite Blogger

..Cerita Semalam..

Semalam....lepas balik keje,,ddk rehat kejap sementara menanti pukul 7...ttbe handset berbunyi,,makcik yg kol rupe nye...katenye..nk berjumpa di Kamdar utk membeli langsir,,,oohh!! pny la excited,,,ok xmau citer lebih2 langsir tu tuk ape,,tp confirm2 la nk dipsangkan di rumah,,ye dak!!. hehheehe

Penat menghabiskan duit,,aku pn balik dlm jam 10 lbh gitu,,,singgah kejap dekat umah sewa amik barang,,then otw nak trun ke kereta,,,ade sorg pak aji ni tegur aku,,,cuak jgk la kan!!

Pak Aji : Dik,,ramai ke tinggal kat atas??
Aku : Ramai jgk la,,kenapa pak cik??

Ya Allah,,aku rase time tu jantung berdegup laju mcm nak tercabut je,,,risau jgk,,,aku terpikir yg org tu datang dari Jabatan Agama Islam Perak...dalam hati berdoa,,jgn la ade ape2,,sbb umah aku tu byk sgt kes nye,,,tp spjg aku menyewa kat situ alhamdulillah xd pape,,,xtau la plk keadaan kat situ time weekend cane,,sbb aku weekend je mmg confirm balik,,,

Rupa2 nye pakcik tu nak tny psl bumbung yg bocor tu,,sbb ofis die hujan,,,

hmm..amekkaw!! mmg terkena la aku semalam,,pucat muka,,,
psal bumbung bocor je pun,,hahahahaha 
=)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..Usiaku..

Daisypath Anniversary tickers