Favourite Blogger

Senyum Selagi Mampu..=)


Assalamualaikum..
Semoga hidup diberkati oleh Allah s.w.t...

Blog terbaru aku..terasa mcm nak ade blog laen..
hehehe [gedik lah kau..!!]
hah! peduli ape aku,,,aku punye blog so suke ati aku lah,,
he3..

Kau single??
Mesti korang selalu je kene tny soalan ni kan3...jgn tipulah..
mesti punye...waa..berani kerat lidah la...
[ehehe..tp hakikat nye x berani pun nak kerat..sakit wooo,,!!]

Bagaimane ye nak memulakan cerita..

Tengok luar tingkap,,senyum..ok start!!.

arini cume ade 1 bende aku nak kongsi dgn korang yg aku sayang...even i never know who you are..x kesah lah!! yang penting aku ikhlas mahu kongsi ini bersama korang....okey!! ramai cakap single tu bosan kan? ye lah,,henpon xd bunyi..xde kasih syg byfren/girlfren.hmm..btu lah tu..sbb aku pun pnah jadik single dulu..hehe..bile tgk org laen berdua..snyum2..bergurau senda..alahai!! jeles x? jeles x? [tipu klu ckp x jeles]..sabar je lah!!..mungkin jodoh tu belum sampai lagi agaknye..erm..biar lah orang laen sibuk mencari cinta...tiap2 bulan bertukar pasangan...tapi aku xnak korang hanyut dengan kehidupan korangyang terlalu fanatik mencari jodoh...pakwe hensem..makwe cun..terlalu fanatik dengan permainan dunia yang hanya sementara ni....biarlah kite single...biar ape org mahu kate..xpe...biar kan....relax...cool beb! bukan korang x laku...cume korang sedang mencari yg lebih baik....xperlu la korang rase malu...sebab bile sampai mase nye nanti...sampai lah jodoh korang....korang tau x single tu best kot..!! penah x korg pk..pnh x?? okay..ape yg best sgt bile single...erm..first boleh bebas dan berdikari..kalau tetibe korang terase nak shopping..xpayah nak pikir lame2..masuk bilik air..mandi then bersiap2 terus keluar..dengan kebebasan yang ada korang boleh buat ape yg korang suke..anytime..anywhere..xde sape melarang..korang juga ade choice sesuka hati je nak kenal dengan mane2 lelaki sbb xde orang yg perlu simpan rase cemburu...second is korang akan ade banyak mase untuk berfoya-foya dgn kawan..[foya2 di sini bukan bermaksud clubbing ye..]..maksudnye menghabiskan mase dgn kawan2..family..sibling..korang jgk ade byk mase nak duduk umah,,xperlu uang duit untuk keluar..jimat kos wooo!!. third is kurang lah sikit beban tanggung jawab korang kan3..xperlu pk hati orang laen..ckup pk psal diri sendiri aje...every single thing you do it yourself..tanpa rase risau, bimbang, ragu2 or syak wasangka..bahagia kan..kan..betul x ??

hmmm...da bace dah?? best kan jadi single...So, jangan sesekali
nak rase menyesal jika kite keseorangan..Sememangnye
Adam diciptakan untuk Hawa...tetapi semua itu adalah ketentuan ALLAH..
Jadoh pertemuan adalah takdir yg telah ditetapkan...


Semoga Allah melindungi korang semua...
Insyaallah....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..Usiaku..

Daisypath Anniversary tickers