Favourite Blogger

The Wedding Reception | Doakan Kebahagiaan Kami

Part 2


Last but not least, 16.05.2013 reception sebelah lelaki.
Majlis start dalam pukul 11.30 pagi gitu.
Masa ni aku bersiap dekat rumah wedding planner kami.
So, kami gerak dl sebab nak buat preparation semua.
And dalam pukul 12 tengah hari kami berkumpul kat rumah wedding planner..
Semua sanak saudara ada. Meriah. Excited + Nervous.

Rombongan kami tiba pada pukul 12.30 tengah hari.
Tetamu dah ramai dah time tu..





Photoshoot session....







Outdoor Photoshoot Session
Place : Marina Island, Lumut
Theme : Lautan Cinta






Nampak sangat muka kepenatan. Majlis selesai. Time ni rasa nya kalau ada tilam, bantal, baring je confirm lena. Tapi sat lagi sampai rumah masa nak bukak hadiah pulak..aduhhh! 
Tak pelah. Sekali seumur hidup je kan... :)


Alhamdulillah. Syukur. Everything gone smooth. A big thanks to my parents, parents in law, aunties and uncles for being a part of me. Gave me support and helping us for the reception. Thank you so much to our wedding planner and MUA - Lawa Bridal - for the awesome services. Thank you for our catering for the delicious food. Also thanks to our photographer and videographer -Tanjak Pictura - for the nice pics and video. So, those yang attend my wedding thank you ye! Sorry tak dapat nak bagi special layanan. Terlebih or terkurang harap dimaafkan. 

Lastly, pray for us being happiness till Jannah.
(huh! teks ucapan mcm dapat awards pulak!//:)

Lots of Love,
Azira Yusof